Västra gatan 59   •   442 31 Kungälv

0303 - 106 19

ÖPPET

.......................................

Måndag - Fredag

Lördag

10.00 - 18.00

10.00 - 15.00

Frisör

Annika Sörensen

Malin Kehlet

 

Madelene Nielsen

 

Delägare av salong och butik här på Jeanette & Co. Har lång och trogen tjänst som frisör. Har både godkänt mästarbrev & Gesällbrev för dam och herryrket. Är otroligt duktig på extensions. I frisör yrket älskar Annika att få fria händer och göra stora förändringar. Annika tar alla chanser till att smita ut i butiken så du hittar henne även där ibland.

Delägare av salong och butik här på Jeanette & Co.

Har jobbat och följt sin kompanjon i över 20 år. Först som anställd(hyrstol) och nu som delägare.

Utbildad på Ester Mosessons Frisörgymnasium. Har både Godkänt Mästarbrev & Gesällbrev.

Har även jobbat som färgtekniker. Dessutom älskar hon att få göra andra människor glada, nöjda och positiva genom sin breda kunskap inom färg & form.

Malin är våran coola frisör som aldrig stessar el hetsar upp sig utan tar sig an alla jobb och människor på ett fantastiskt sett. Hon har godkänt Gesällbrev, har tidigare både vart egenföretagare och anställd. Malin gillar varitationen som är i vårt yrke,att ena dagen inte är den andra lik utan en dag få ta sig an kluriga färgkorrigeringar och nästa dag få göra snygga enklare färgningar men också ta sig an våra manliga kunder och dess klippningar gör hon på ett brilliant sett.

Sofia Arneson

 

Sandra Frånlund

 

Hanna Johansson

 

Jobbar 1-2 dag/v

Mammaledig

En otroligt kreativ människa, Sandra har godkänt Gesällbrev men är också utbildad nagelteknolog/skulptör så henne möter du på alla ställen i salong/butiken .Hon kombinerar sina timmar genom att finnas i butiken, göra fantastiska nagelkreaktioner och sen mestadels av tiden finnas i salongen där hon gör fantastiska långhårskreaktioner i allt från grymma hår/brud uppsättningar till att exprimentera fram helt underbara avancerade och enklare hårfägningar. Hennes precision och noggrannhet är utöver det vanliga.

Sofia är vår nya trainee-elev. Sofia är en go och glad tjej som har gått en privat frisörutbildning i Göteborg, hon är nu klar och gör sina trainee-timmar här hos oss. Just nu är allt nytt och spännande och hon suger in all ny kunskap åh allt det härliga och spännande med vårt yrke. Det kan ju vara spännande kundmöten till kluriga färgtekniker. Du kan även stöta på Sofia lite grann i butiken vissa dagar. Hos Sofia har du under hennes trainee-tid rabatterade priser på utvalda behandlingar.

Hanna har vart hos oss nu ett tag och även hon har självklart godkänt Gesällbrev. Hon är från Alesidan och där har hon även jobbat tidigare.

Hanna är den lugna av oss på salongen, hon tar inte stor plats men däremot ger hon kunden maximalt med engagemang  och utrymme hon är fantastik på att göra häftiga färgförändringar och hennes jobb är så snygga. Ung som gammal, stora som små förändringar, kille som tjej hon tar hand om alla på sitt lugna genomtänkta och perfekta vis.

Cecilia Almén

Malin Löwenberg

 

Malin jobbar här som egenföretagare och är vårt senaste tillskott på salongen. Hon har tagit både Gesäll- och Mästarbrev i yrket och har kontinuerligt gått fortutbildningar inom de senaste trenderna i yrket, både på hemmaplan och utomlands. Malin älskar variationen i frisöryrket, framför allt när det är klipp + färgbehandlingar och extensions, men tycker att det är alla goa kunder man träffar och får möjlighet att hjälpa som gör det till världens bästa yrke!

Cicci är frisören som kommer senast från  salong Fager ute på Marsstrand.

Cicci är i nivå 4 och gör sina sista trainee timmar här hos oss. Vilket gör att Du just nu har 10% rabatt på utvalda behandlingar hos henne. Cecilia har godkänt Gesäll delprov A

Butik

Emma Ledin

 

Jobbar 1-2 dag/v

Lisette Kristiansson

 

Helena Höckerström

 

Butiksansvarig och Make Up artist. Hon finns i butiken på heltid. Här kan du komma med frågor om allt som rör make up, hudvård och annan skönhetsvård. Hos henne kan du även komma in och boka Make Up eller Make Up rådgivning

Ny härlig kollega här hos oss som du kommer finna i butiken.Emma har gått Sensai grundkurs.

Fantastisk nagelteknolog med inspiration och kreativitet utöver det vanliga.hon jobbar enbart med de bästa gelmaterialen från Light Elegance. Du hittar även Helena som säljare i butiken när hon inte sitter och gör snygga naglar.

 

Nagelteknolog

Helena Höckerström

 

Sandra Frånlund

 

Mammaledig

Fantastisk nagelteknolog med inspiration och kreativitet utöver det vanliga.hon jobbar enbart med de bästa gelmaterialen från Light Elegance. Du hittar även Helena som säljare i butiken när hon inte sitter och gör snygga naglar.

 

Sedan våren 2016 är nu Sandra även utbildad nagelteknolog. Samma kreativitet här som när hon jobbar med hår. Sandra kombinerar nu sin tjänst mellan att göra vackra naglar och vackra hår.